02 May 2016

Review: Ada Apa Dengan Cinta 2


Anyone dah tengok cerita ni belum? Kalau belum better pergi tengok sebab best and romantik hehe. Cerita AADC buat comeback after 14 tahun. Fuh lama betul rugi Titanic tak buat comeback jugak. Lol. Aku punya semangat gila beli tiket hari khamis tapi bukannya tengok hari khamis pun sebaliknya beli tiket untuk hari ahad huhu. Lagipun hari khamis tu ramai gak orang nak usha Civil War yang kebetulan keluar pada hari yang sama. Aku terpaksa tengok hari ahad sebab sapa tukang nak ambik adik sekolah petang nanti :') Lagipun kalini aku pergi dengan family. Mak, adik semua aku paksa tengok hihi. Bosan tengok sensorang. Punyalah ramai orang semalam fuh yelah semalamkan cuti umum.





Overall memang 4.3/5 aku rate. Btw Rangga encem hehe. Cinta pun apa kurang gak puberty hit her like a truck! Memang feeling habis ah tengok cerita ni. Cerita ni bukannya sekadar cerita cinta tapi cerita tentang sebuah persahabatan. Memang adore ah tengok persahabatan mereka even after 14 years. I wish I have a friendship bond like them :") Rasa nak tengok sekali lagi je hihi. Aku taknak jadi spoiler cerita aadc ni hahaha. Korang patut tengok sendirilah *wink*

No comments:

Post a Comment