10 July 2016

Ahh Busy!


Assalamualaikum and sorry sebab dah lama tak menghupdate blog huhuhu. Almaklumlah baru je masuk poli dah berlambak assignment, kuiz kena hadap huwaaa. Kat asrama pun wifi takde memang susah nak online cuma harapkan data yang ciput je. So overall selama sebulan aku kat poli aku dah dapat adapt dengan persekitaran sana. Dapat classmates yang gila gila, sekepala hahaha memang best! Jadual pun tak berapa nak pack (hekeleh) Hahaha petang ni dah kena balik kamsis huhuhu. Cuti raya pun sudah habis. Oh yaa btw Selamat Hari Raya yay! Lepas ni kita hadap balik segala assignment, quiz dengan class huksss. Sorry tak dapat nak cerita panjang sebab beg tak pack lagi nasib baiklah rumah dekat dengan poli hehe nanti ada masa aku cerita pasal roommate aku yang supporting habis!

No comments:

Post a Comment