24 November 2016

7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE (DAY 3)


Okay selepas beberapa hari aku menghilangkan diri baru sekarang ada masa nak sambung buat challenge balik :'( Lagi 2 hari nak kena balik kamsis so memang busy sikit dengan nak settle yuran, asrama beli barang semua huhu. Okay jom ke challenge yang seterusnya!

Siapa je tak kenal oppa di bawah ini (unless dia tak minat korea or tak ambek kesah pasal korea) Dah lama dah aku suka Jong Suk time dia berlakon cerita School 2013 lagi. Pastu dia berlakon dalam Doctor Stranger and drama terbaru W-Two World. Kalau Jong Suk ada berlakon dalam drama terbaru sudah pastinya aku tengok walaupun line kat kamsis cam ciputs huhuhu.


Fuhlamak dugdag jantung kitew

Auw suwitnyaaaa dengan Han Hyo Joo. Aku pun takleh move on lagi dari cerita W ni sobsobsob.

Apeni gambar kartun pun encem. Apeniii. I cannotlah gais hahaha.

1 comment:

  1. Drama mende ni.... Ade lagi zaman skrg owg mcm ni layan mende ni

    ReplyDelete