29 November 2016

7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE (DAY 5)


Ini dah bukan 1 week blog challenge aku rasa sebab aku ni kejap post kejap hilang haha sorry busy sejak masuk sem 2 ni uhuks. Okay lets go for the fifth challenge that is a book review.



 Okay ada banyak buku yang aku boleh review terutamanya buku Fixi (sapa je tak kenai publisher Fixi ni) Novel yang Fixi keluarkan semuanya thriller, misteri, psiko dan banyak lagi ah benda takleh jangka (baguih otak penulisnya) kalau cintan cintun pun tak banyak cerita. Ada satu novel yang femes dan korang mesti tahu iaitu GANTUNG. Serious ah semua tahukan cerita ni? Tak lama lagi nanti akan release movie Gantung ni tapi tak sure bila. Satu lagi pelakon cerita ni semuanya encem dan yang paling aku suka watak Ray (Ikmal Amry) Tak semua orang suka membaca buku tak kisahla buku teks(ni rakyat msia memang malaih sungguh nak baca), novel ke(ala ngaku jela novel BM,BI yang komsas pun kena paksa baca kahkah). Kalau orang yang malas nak baca novel korang tengoklah movie ni nanti. Aku taknak cerita sinopsis biar engkorang sendiri yang baca, tengok. Cerita ni gabungan pelakon Malaysia + Indonesia. Okay lets go for the actors!!!!

KJ, Gibss,Troll, Ray (see semuanya encem!)

No comments:

Post a Comment