01 November 2016

#Alinturns18




Yay finally im 18! Hehehe harini aku dah 18 tahun 1 hari. Alhamdulillah Allah panjangkan umur aku sampai ke harini. Thanks for the wishes. Semalam tepat pukul 12am berderu deru ws, meseg masuk.Memula ws daripada mak pehtu saidatul (my bff kat poli. Kenal since sek menengah), ws group class, roommates. Tipulah kalau tak sebak time mak ws wish happy birthday (yelah aku mana pernah jauh daripada mak) Then tetiba lampu bilik tutup. Aku pun cam tak sangka apa apalah (yelah busy reply ws orang yg wish haha) Pastu roommates pasang torchlight umpan aku pergi katil aku. Time tu aku kat katil thirah tengah study maths. Then aku pun pergilah pastu diaorang suluh torchlight kat katil aku. Aaaa terkezutnya aku nampak ada belon, beg hadiah,brownies dengan kad! I cannot control my tears! Patutlah sejam before birthday aku, Elly dengan Lina cam kelam kabut semacam. Keluar masuk bilik selalu. Again aku cam speechless. Wah terharunya aku dengan effort diaorang. Even simple tapi aku appreciate sangat! Thanks dear roommates <3 Tapi aku takleh nak celebrate sangat sebab pagi tu aku ada exam maths huhu. Btw thanks again for the wishes and dear roommates thanks for the surprise!
Bolehla kot aku cari bakal peneman hati? Eh k. 

1 comment:

  1. happy birthday ! may Allah bless you always ~ and do your best on your exam :)

    ReplyDelete