14 December 2016

7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE (DAY 6)

First of all aku nak mintak maaf sebab almost 2 weeks aku hilangkan diri sebab aku busy dengan assignment, presentation sampaikan aku lupa nak update blog. Again sorry. Inipun aku ada masa rehat sebab pukul 2 nanti ada quiz maths huhu. Okay challenge ke-6 ni pasal random post so aku nak tulis apa yang terlintas kat fikiran aku je.

Aku dah hampir sebulan menjadi sebagai pelajar sem 2 (acewah) Memang makin lama makin susah pelajarannya lagi lagi sem 2 ni banyak subjek kiraan. Tapi takpe kita telan je. Susah manapun ingat mak ayah. Diaorang lagi penat cari rezeki untuk sara kita :'( Tapi sem 2 ni best gak sebab ada practical brickworks & concrete, survey. Satu lagi ko kena redha kalau dapat member group yang telah diaturkan oleh lecturer. Kalau kamceng bolehla cer kalau masing masing senyap. Krik krik ah ko punya group. Aku malas nak cakap panjang sebab aku nak habiskan last challenge ni hahaha. 

No comments:

Post a Comment