02 February 2017

Little Post


Lepas masuk poli terus aku hilangkan diri hahaha sorry gais aku busy gila uhuks. Report, quiz, assignment semua menimbun T.T Cuti seminggu ni pun busy buat report yang tertunggak. Dan cuti inilah aku qada' semua kdrama aku yang belum tengok lagi hahaha. So drama LOTBS, Weightlifting Fairy dengan Goblin dah habeh sobsob. Mohon lepas ni jangan ada member yang pengaruh aku tengok drama korea terbaru :')  Next week ada quiz IBS huaaa. Aku syak lepas balik ke poli memang payah nak update blog rasanya. Tak dinafikan masuk sem 2 ni fuhlamak hidup ni penuh dengan pancaroba! Lagi lagi subjek sem 2 ni banyak calculations. Muntah monggek sis huhu. Itule time sekolah menengah degil takmo belajar addmaths bebetul cer tengok sekarang terkial kial aku nak catch up balik. Masuk sem 2 takleh nak main, tengok kdrama sangat (sembang since sem 1). Junior junior yang tengah nak spm ke tengah nak isi UPU ke mohonlah pikir banyak kali nak masuk bidang engineering. Kalau berminat takpe sis tarak halang. Aku isi UPU course civil engineering pun pilihan kelima. Pilihan pertama sampai empat semuanya account. Tapi itulah rezekikan dan sis redha hahaha. Makin panjang lebar entry kali ni hehe k k geraklu.

To all spm leavers 2016 pls make a good choice for your future and jangan main bantai je letak course apa kat UPU okay :) 

No comments:

Post a Comment