14 April 2017

Done for Semester 2


Gila tak lama aku tak update blog hahaha lepas habis finals baru aku update hahaha maafkan saya gais. Saya terlalu sibuk dengan finals serta training taekwondo uhuks. Exam aku baru je habis 2 hari lepas dan ramai classmates telah pulang ke kampung halaman dan aku je still terperuk kat poli lagi ni haa sebab 21/4-23/4 aku ada tournament taekwondo. Lepas habis cuti sampailah 19/4 schedule aku penuh dengan training. Aku masa kategory flyweight nanti sebab berat aku 49 hehe. Goodluck dearself luls. Sebak gak ah tengok member tarik beg roda balik sobsob. Nasib baik dalam bilik ni ada Farhana dia pun join tournament ni. Doakan kami dapat pingat dalam game nanti! Disini aku kepilkan gambar class bersama untuk mengubati rindu selama 2 bulan nanti *batuk*



No comments:

Post a Comment